Lelijk eendje

Door HET EI / Bo Spaenc

Voorstelling Een handmade update van het bekende sprookje van Andersen. Hilarisch snaterend en taterend toneel vol dolle livemuziek en zotte poppen.

Een lelijk eendje trekt op zijn alleentje de wereld in: de grote wijde dierentuin. Vol aardige of eigenaardige beesten en figuren, soms grappige, soms zure…. Met op het puntje van zijn snavel de vraag: wat voor eentje ben ik nu?

Bo Spaenc breekt met LELIJK EENDJE  opnieuw potten en pannen met een eigentijdse/-zinnige/-wijze en swingende draai aan het bekende sprookje van H.C. Andersen.              

Een verrassende en tegelijk vertrouwde waggeling over identiteit en rariteit, over snel en traag en over zwanen en bananen.

>>> Max 200 lln.
>>> Zotdoenerij, spannend, verbeelding, verhaal, spelplezier, poppentheater ...
+++ Lesmap, Voor de Show spel, trailer

Bo Spaenc maakt swingend muziektheater voor kids. Jarenlang was hij artistiek leider van Muziektheater de Kolonie (oa de ”Bizar”, Umm”, ”Manneke Tap”,”Slok”…). Hij maakte oa ook alle muziek en geluidjes voor Bumba en richtte the Chain Gang (voorloper Het Geluidshuis) op. HET EI is een pop-upverbond tussen vier artiesten met een groot en zot hart voor kleuters. 

Bij LELIJK EENDJE  zijn er 3 spelers (muzikanten-poppenspelers) “live” op de scène: Bo Spaenc, Milly Jennes en Dries Bellinkx.

Coproductie: Perpodium en Schouwburg Noord – Antwerpen
Met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest

Credits

Warre Borgmans is weer weergalloos als verteller en loodst het eendje door de dichtbegroeide muziekjungle van Bo Spaenc. De poppenpracht van Milly Jennes brengt de hele dierentuin tot leven, samen met het klank-, licht- en zwemvliezengeklepper van Dries Bellinkx.

Doelgroep(en):

1KK
Kleuter - 1ste kleuterklas
2KK
Kleuter - 2de kleuterklas
3KK
Kleuter - 3de kleuterklas

Duur:

55 minuten

Prijs:

€ 5.50 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Reserveer
do. 15-05-2025 10:30 - 11:25 Cultuurhuis Belgica volzet
do. 15-05-2025 13:30 - 14:25 Cultuurhuis Belgica Log in om te kunnen reserveren
 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat er allemaal op stapel staat?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief