Mini-Zlatan en oom Bestie

Door Jef

Film Aanstekelijke feelgoodfilm vol innemende personages, een vermakelijke maar begripvolle inkijk in het perspectief van kinderen op de wereld.

Christian Lo, NL NO SE, 2022

De BFF van voetbalfan Ella is haar oom Tommy, die een kapsalon heeft en de enige is die haar begrijpt. Maar dan komt daar plots een zekere Steve op de proppen, die met alle aandacht van haar bestie gaat lopen! Er zit voor de jaloerse Ella niets anders op dan de relatie te saboteren, met alle hilarische gevolgen vandien. Mini-Zlatan en oom Bestie geeft perfect weer hoe het vanbinnen voelt om een kind te zijn. De vrolijke film vertaalt hoe verschillend kinderen en volwassenen met jaloezie omgaan, en is een zonnige les in openheid en verdraagzaamheid.

Mini-Zlatan en oom Bestie geeft perfect weer hoe het vanbinnen voelt om een kind te zijn. De vrolijke film vertaalt hoe verschillend kinderen en volwassenen met jaloezie omgaan, en is een zonnige les in openheid en verdraagzaamheid.

>>> Sport, muziek en zelfexpressie, Vriendschap en liefde , Gezin en familie
+++ Voor de show
+++ Lesmap vanaf 20 september

Bijlagen:

 Kleurprent

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Duur:

80 minuten

Prijs:

€ 3.50 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
do. 21-09-2023 10:00 - 11:20 Cultuurhuis Belgica 209 Log in om te kunnen reserveren
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Log in om te kunnen reserveren
 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat er allemaal op stapel staat?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief